HOME REVIEW

5 Things I Learned In 2016

Ssup?


Masa berlalu sangat pantas,rasanya macam baru semalam baca tweet "jangan masuk tandas pukul 11:59 malam nanti keluar tahun depan".

2016 is such a wonderful year,

Something Creepy

Ssup?
It was 1:15AM uolls
nothing creepy here
Dalam pukul 12 AM something aku scroll timeline twitter.Late night memang masa yang sesuai baca tweet-tweet seram since aku minat benda macam ni.SERAMSHAH ada cerita pasal baby burger.Siapa SERAMSHAH ni? Ha pergi search dekat twitter,baca paranormal experience dia sampai lebam! Apa yang aku faham tentang baby burger yang SERAMSHAH tu share,video baby burger ni ada dekat deep web.Kenapa baby burger? Ha,korang baca la sendiri dekat twitter SERAMSHAH atau google je.

Before this i never know deep web ni exist.Apa yang aku baca,website ni susah nak masuk kalau nak masuk kena pakai TOR.

Lepastu Samprit (go search on twitter if you donno who she is) ada cerita pasal cannibalism (aku tak tau benda ni wujud,poor me) .Tahap dia sampai aku sanggup search pasal cannibal and salah sorang ialah Issei Sagawa.Aku baca dekat Wikipedia je.

I love this kind of story yang boleh keluarkan aku dari kotak,explore about something interesting and benda yang cikgu tak ajar dekat sekolah.You need to explore it on your own (KBAT EVERYWHERE) but aku takut jugaklah terlampau addicted dengan this stuff .Just ambil tahu,so nanti bila orang tanya kau boleh la macam give opinion bukannya hanya duduk dan diam lepastu tweet "teenagers nowadays borak benda jijik,so disgusting,euw,omg budak gila" sambil makan cocopie.R.I.P.

And after i type this entry,aku takut nak tidur and off phone.Maybe i'm not strong enough,not ready or this stuff is too heavy for me untuk mix dalam otak and terima.I hope benda ni tak bawak mimpi or anything else :') overrr je.Aku takut nanti aku tak selera makan daging sebab aku memang not daging person,i would rather eat fish than meat.

Korang minat tak benda benda creepy macam ni? If yes,then comment and share creepy stuff yang korang tau because i interested to read it.If no,then tell me why?Apa reaction korang after read about baby burger and cannibalism? Pernah visit website deep web? COMMENT DOWN BELOW.THANK YOU FOR SPENDING YOUR TIME ON THIS ENTRY.HAVE A NICE DAY! BYE!

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

Ssup?
mood join giveaway on



*Sila klik banner diatas untuk

join
*



Hadiah :

1 x cash voucher dari Premier Clinic

1 x beauty box dari The Face Shop

1 x beauty box dari Missha

1 x beauty box dari Premier Clinic

2 x beauty box dari Skinfood



Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016