HOME REVIEW

Trying Soda Bubble Mask

Ssup, 

So I saw a lot of youtubers trying out this bubble mask so aku pon macam "eh nak try nampak best je" tapi aku tak tau nak dapat mana mask ni so aku abaikan je la kehendak diri ni.
Last month i saw this bubble mask dekat Guardian.Harga around RM 14 something iolls tak ingat sangat.Then time tengah bayar cashier kata mask tu buy 1 free 1 and i be like "YASS GURL"
So i bought the brighten fruit and the aqua fruit.Ok seriously these masks didn't do anything to my face.Just keluar bubble je bila pakai.So if you jenis nak pakai for fun then get it but if you nak yang worth it just don't.Aku hampir menyesal beli tapi bila fikir balik best apa pakai mask yang takda part untuk forehead and berbubble bubble interesting k.

excuse my messy room
rate: 2/5
k bye nak sambung tengok Cinderella and the Four Knights sambil makan rendang hahaha