HOME TIPS REVIEW

Last Word For 2014

I wish you spend
a great year ahead
that starts with happiness
and ends with that too.

Terlalu banyak pengalaman yg aku lalui tahun ni,Aku rasa tahun ni tahun yg paling bermakna,mungkin sebab aku masuk sekolah menengah? ataupon tahun ni aku dah start active dekat blog,twitter,instagram,youtube (just tengok video org subsribe jehh) I'm not make a video and post it on youtube.Antara fav youtubers aku ialah..Iman Qistina,farhanah firdaus,farhanah f,Izzah Farihah,Princess Yanti,DanicaMMakeup,Sabrina Tajudin,Mylifeaseva,Farah Amira,Yuyu Rashid,Fashionalista96,Dina Tokio,Matluthfi90 dannn banyakk lagi yg aku subscribe dan yg aku senaraikan ni adalah antara fav aku,semua senarai tu aku listkan mengikut nama youtube diaorg.

Tahun ni memang aku tak active langsung dekat fb,sbb.idk.sbb aku rasa twitter lebih enjoy dari fb? mungkin.Kau nak tweet berapa banyak pon org tak bising.

Last word from me;-

Hopefully next year better than this year.Stay Strong :) keep smile 

p/s;next year aku akan active balik dengan facebook page for my blog.Nanti like ok, search Zafirah's Blog ..nanti aku letak widget facebook page tu dekat sidebar ok ;)

Tips:Giveaway & Segmen

Hai uollssss..harini i nak bagi tips sikit untuk sape-sape yg bercadang nak buat giveaway/segmen kali pertama atau kali ke seratus empat pulohh..haha."Merepek nya u ni" ok jom start utk tips yg pertama 

Promote 
 - yg ni sangat penting,kalau awak rasa awak dah hot,tak payah la promote,itu pon kalau followers awak dah beribu (tapi kalau promote lagi bagus)Selagi boleh promote,kau promote.Tak tau nak promote dekat mana? Kau boleh je pergi carik giveaway yg kau join atau follower kau yg join.Pergi dekat entry diorg,klik banner yg dilink kan.Nanti bila korang dah sampai dekat blog tuan penganjur tu kau pergi dekat senarai peserta.Tipu la kalau diorg buat giveaway/segmen tapi takde senarai peserta.selalunya senarai peserta dekat bahagian bawah-bawah entry,kalau takde *mungkin penganjur lupa* pergi carik dekat blog archive.Kena rajin sikit!! Nanti bila dah ada senarai peserta.Kau pegi dekat link-link peserta tu.Pastu? Apa lagi,promote la.Nak promote dekat komen entry giveaway dia boleh,dekat cbox pon boleh.Tapi kalau boleh promote dekat cbox la,sebab senang tuan blog tu nak tengok.Lagi satu,kalau korang promote dekat komen,pastikan link yg korang send tu telah di link kan..link yg boleh di klik maksudnya.Barulah org tertarik nak join segmen/giveaway awakkkk. 

Syarat-syarat 
 - kau pernah tak join giveaway yg hadiah kebabooom meltoppp letopp.Mesti syarat dia banyak kan? Kalau boleh syarat-syarat tu kurangkan sikit.Setakat like page fb,follow blog,twitter,instagram,klik ads ok lagi.Ni sampai nak like gambar,share gambar bagaii,memang idokkk lee org nak join.Kalau aku sebelum join memang baca dulu syarat-syarat,kalau syarat dia banyak sangat,aku tak jadi join.Walaupon hadiah kereta sebijik,iponsick 5 ketul.Sebab aku ni pemalas sikit..hehe.Lagi-lagi time klik ads.nak tunggu habis loading semua,dapat pulak time tu line tenet kau mcm mintak kaki.Menderita weyhh.So janganlah letak syarat-syarat banyak sangat. 

Mudahkan 
 - untuk korang yg nak buat giveaway tu,kalau boleh senangkan lah peserta-peserta anda.(Mcm,ada separuh tu,buat sebuah entry yg bertajuk First Giveaway By Sarabanon &  Kak Leha Bunting,letak banner diatas dan linkkan pada entry ni,letak senarai hadiah sekali,letak syarat-syarat sekali,letak banner blog kak leha bunting dgn sarabanon sekali.)Tak ke susah tu,bila dah tengok banyak yg nak ditepekkan dekat entry diaorg,diaorg pon rasa malas & menyusahkan.Kalau boleh korang berkorban la sikit,buat sample entry untuk diorang means suruh diorg copy pastu pastekan dekat bahagian code untuk entry tu.Jadi,berkorban la sikit..kata nak ramai join? Mudahkan sikit kerja diorg.Sekali sekala,tak salah pon awakk. 

Rajin 
 - korang kena rajin check komen entry giveaway/segmen korang.Lepastu cepat-cepat update senarai peserta.Barulah org yg nak join tu dapat blogwalking dengan senang.Kalau boleh tiap-tiap hari pegi check.Kalau tak nak on laptop pon,check pakai phone ..lagi senang.Sebab bila dah on laptop pastu tengok takde peserra baru,tak ke membazir masa.Kalau check pakai phone,takda buang masa sangat.
Phone saya takde internet?
Mcm tipu je,mcm bohong je.Bagi yg takde phone atau phone takde tenet tu,kena usaha lebih sikit.Sekurang-kurangnya kalau tak nak membazir masa,tiap-tiap malam sebelum tido ke on la laptop kejap.Kan mudah tu.Awakk..kalau awk usaha,mesti dapat punya.Kejap atau pon lambat je.Kena sado sikit eh. 

Tawakal  
- .Korang tawakal je,mintak doa.Bila dah usaha,doa..mintak dekat Allah supaya permudahkan urusan kita dan melancarkan giveaway kita dengan selamat.

 Redha  
- Kalau peserta ada ciput je mcm kes aku yg lepas,korang redha je lah.Ataupon ada masaalah teknikal ke apa kan.Redha je awkk.Mungkin takde rezeki buat masa ni,awak boleh cuba lain hari.Ingat,Allah ye.Mungkin ada sebab Allah tak makbulkan permintaan kita.Mungkin bila kita dah berjaya buat segmen/giveaway kita rasa riak ke? Mana la tauu.Ye laa followers dah bertambah katenya. 

Ok..tangan penat menaip.Kalau ada typo bagitau dekat komen tau :B tu sahaja tips yg aku nak bagi berdasarkan pengalaman aku.Bye~ 

Takut


"Manusia takut pada sesuatu yang mereka tak tau.
Orang takut pada hantu,sebab mereka tak tau kenapa hantu begitu.Kenapa wajah hantu hodoh.
Kenapa kuku mereka panjang.Kenapa mata mereka merah.Kenapa gigi mereka tajam.
Kenapa pontianak ketawa,menangis dan mengilai dia atas pohonnya.
Kenapa pocong melompat dalam kain kapannya.
Kenapa saka hingga ke akhir pun enggan meninggalkan tuannya.
Orang takut pada semua benda yang mereka tak tau.
Takut pada kegelapan sebab mereka tak tau apa yang ada di hadapan mereka.
Takut pada kematian sebab mereka tak tau apa yang akan berlaku selepas itu.
Begitu juga manusia takut pada kiamat.
Sebab mereka tak tau bagaimana rasanya untuk berhadapan dengan kehancuran penghujung kepada setiap benda yang mereka kenal dan sayang selama ini.Penamat kepada segalanya.
Mereka boleh baca,mereka boleh bayangkan,mereka boleh mendengar cerita.
Tapi mereka tak mungkin boleh benar-benar tau.Sebab tu mereka takut."
  

Sumber dari:Buku takda tajuk

Banyak Benda


haiii,entry ni banyak benda yang aku nak cakap..mohon baca.
Sorry ye kalau korang ada send pape kat cbox mcm 
-hai..saya follow sini,followback kalau sudi
-singgah sini,singgah la blog saya!
 sorry ye kalau aku tak follow back korang ataupon singgah balik blog korang,kepada sesiapa yang berharap sangat tu,sorry banyak-banyak.Aku busy ye dgn PBS,walaupun exam dah habis,haritu cikgu suruh buat cerpen untuk band 6 -__- naik gila aku dibuatnya..hehe.Mesti yg ada salah anggap.Aku bukan 15 tahun ye.Aku  13 tahun.dan sorry banyak2 sebab entry yang aku post semua menggunakan perkataan AKU.Nanti aku tukar ok.

Lagi satu ada orang tanya macam mana buat navigation part dekat sidebar blog ni.InsyaAllah aku akan buat,kalau tak minggu ni,minggu depan.Kalau tak minggu depan tunggu cuti sekolah.Maaf lagi sekali ye..hehe.Nanti nak bagi freebies sekali ^^.Tunggu ye followers sekalian :)

Happy Birthday To Me!!!


Just nak bagitau 1 November birthday aku!! wuuuuuuu
Tadi ada sekolah ganti.Sampai je kat sekolah duduk-duduk dulu sebelum tunggu perhimpunan start.Macam biasa lah,bila sekolah ganti memang ramai yg tak datang.Lagi-lagi Form 3 yg baru habis PT3.Lepastu kita org tak belajar ,ye lah sebab exam dah habis.Abang-abang dgn akak-akak Form 5 bukan main sibuk lagi, Good Luck ok!!

Aku takde idea laaa..Sebab dah lama tak tulis entry,sorry ye,haritu aku nak focus untuk exam :)
Rasa mcm nak buat DIY tapi tengok dulu lah ye.Ok Bye :D

Hati Sado

Tadi waktu agama adalah si laki ni ejek si pompuan ni.Si pompuan tu pon nangis.Si pompuan tu pon merajuk.Lepastu kwn aku tanya.

Azlin:Kau kena kutuk takda menangis pon.Merajuk pon takda.

Aku:Sebab hati aku sado.

Memang susah nak terima orang kutuk kita.Tambah-tambah lagi kita ni pendek,gemok,tak lawa.Kau kena terima apa yg dia ckp.Apa yg dia complain pasal kau.Bila dengar dia kutuk,terus rasa down,rasa mcm 'teruk sangat ke aku?'.Sakit hati? memang benda tu ada.Rasa mcm nak marah tapi kau kena sabar.Nak nangis? jangan bagi air mata keluar.Aku selalu pendam,sampai suatu masa bila hati dah tak boleh nak tahan.Aku menangis.Aku tak nangis depan org.Aku nangis sorang-sorang.Perasaan benci dekat pengutuk tu mesti ada.Tapi kau kena sabar,abaikan.Mungkin si pengutuk mencari perhatian di kala diri diabaikan?.Pernah je budak kelas aku kutuk aku.Tapi bila aku dengar dia kutuk,aku gelak,aku diam.Mungkin dia tak sedar dia sedang menghina ciptaan Allah.Memang ikutkan hati nak marah,tapi aku tahan.Memang dah lama maafkan kau si pengutuk.Semua org pernah rasa.Ada yg kena kutuk lagi teruk.Kalau nak hidup hati kau kena SADO.Memang org ckp "kau ni cuba la lawan sikit,marah sikit."sebenarnya bila kau marah,rasa sakit hati tu lagi bertambah,jadi let it go.Biar org nak ckp kita apa,pendek,gemok,muka jerawat mcm bulan,hitam.Dia tak sedar yg dia lagi teruk sebenarnya bila dia kutuk kita.

Sport Day

Hai!!! Harini hari sukan,dah balik dah pon.Sebenarnya dah lama balik.Alhamdulillah perbarisan nombor 3 .Kedudukan rumah sukan kita orang nombor 3.ok la tu kan.Nah selfie kita orang.

Today!

Hai semua.Lama dah aku tak post entry.Sorry busy *alasan konon* serious la,aku busy.Aku budak sekolah hw tiap-tiap hari ada.Bertimbun pulak tu.Tambah-tambah pulak nk dekat sukan.Dengan latihan nya lah.Aku masuk perbarisan je.Memang la orang badan mcm aku ni selalu masuk lontar peluru,tangan kuat konon.Aku punya tangan bukan kuat mana pon.Kalau waktu sekolah rendah lontar peluru,aku tak penah menang kau tahu.Sekarang aku masuk perbarisan je.Habis aku kena dera dgn senior-senior form 5 tu kau tahu.Tadi berlatih waktu hujan renyai.Pastu dah lebat baru bagi kitaorg berteduh.Kalau balik pon sepatutnya 4:30 tapi balik 4:40 itu pon sbb ada akk tu ckp kalau tak buat betul-betul balik pukul 5.rumah hijau semua dah balik sbb yg berlatih harini rumah kuning ngan hijau je,semalam biru ngan merah.
Rasa terseksa pon ada,nak demam pon ada,nak nangis pon ade.aku balik dah penat pastu hw lagi..huhu.
Sorry la aku membebel kat sini.lepaskan geram.Anyway sape-sape ada tips untuk perbarisan ni,share sikit.Aku first time masuk perbarisan.Dulu sekolah rendah,perbarisan main hentam je.Skarang dah sekolah menengah kalau main hentam je,habis la.
P/S:Aku nak tanya.sape yg ade req header kat aku yg tanya aku kat ask fm tu.Tolong pm aku kat fb https://facebook.com/nurzafirah.zolkapli .Sebab yg req header tu anon.knp aku ckp anon? Sbb aku tak pasti yg ask alu tu org yg betul atau dia menyamar je.

Miss me?


Hai,I am back.rindu tak? rasenya dah seminggu lebih aku tak jenguk blog ni,blogwalking pon tak.Takde masa la..hehe. 

Semalam sepatutnya sekolah ganti,tapi budak perempuan kelas 1 RK,2 RK,3 RK,ada program dekat kompleks rakan muda :3 Ada ceramah tentang kesihatan ni la,alah perempuan je yg join program tu.  

Bila sampai je aku mula rasa bangga.Sbb? sekolah aku yg first datang.Pastu pegi sarapan,dengar ceramah semua,pastu dia bagi rehat 5 minit.Apa lagi waktu tu aku ngan kawan2 aku pegi selfie.Tapi tak banyak la. 



And ya,sebelum aku terlupa aku nak ckp.Sape-sape yg dah follow blog aku tapi aku tak follow back,please bagitau dekat komen ke,twitter,facebook,kalau ask.fm susah sikit sbb aku selalu on ask fm pakai fon.Kalau dekat facebook pon bagitau aku dekat chat je.Kalau twitter tu,nak mention ke,dm ke tak kesah sbb aku punya twitter memang active je --'.Maklum lah aku ni dah lama tak tengok blog,org follow aku pon aku tak perasan,sorry k :)


100 Followers!!!



See,see,tajuk entry aku.100 Followers,mungkin bagi korang tak ramai,Bagi aku ramai.Alhamdulillah nak dekat 5 bulan dah aku pakai blog ni.Sebenarnye aku mula berblog dekat blog ni.Aku tak tau la pulak kan,blog tu dah lama tapi follower still sikit,maybe sbb aku takde join segmen,giveaway pakai blog tu,insya-Allah kalau aku ada masa aku join GA or segmen pakai blog tu.And aku rase ramai yang tak tau aku mula berblog pada 2013,waktu tu tak aktif lagi.So sempena followers aku  seramai 100 ,aku nak,nak,nak.Woii aku tak tau nak ckp ape -_-.Ok lah ye meh sini aku promote follower aku yg ke seratus ni http://funnyvelove.blogspot.com/ perghh..blog dia cun mcm owner dia..hehe.Aku tak tau nak ckp apa lagi so kalau korang nak request tutorial,freebies,edit template? Aku akan tolong selagi aku mampu :3.Ok malas nak talk2 panjang2 dekat sini dah pulak suka merepek di siang hari --'.thanks kepada yg support aku selama-lama-lama ni.And thank you kpd haters2 yg lagi aku hate,hate,hate,kau telah menguji kesabaran aku..hakhakhak.Dan aku nak minta maaf kalau aku ni ade sakitkan hati korang,mungkin aku tak sedar.Ok drama je tadi..hahah.Just kidding la jgn la makan hati,makan nasi lagi sedap,yg part mintak maaf tu betul2 ok.Ok bye :)

Bila Bosan :p


Cuti sekolah ni aku bosan,walaupon keje skolah banyak cikgu bagi semua subjek ade and kene buat 2 forlio.Aku sabar je ni dgn keje2 skolah ni,Kh otw nak siap yg lain hampeh ;3 
Semalam duduk2,pegi bukak youtube,tetiba aku teringat pasal flower crown.Omggg flower crown tu cantik ok :0 

 
cantiklah :) selalu org jual on9 je.Dekat kedai2 ke aku belum penah jumpa lagi.Pastu terdetik nak buat sendiri,kalau beli pon mahal,so aku buat sendiri je lah.Belum buat sendiri lagi ok,aku cadang je nak buat sendiri ;3



tengok tutorial dekat youtube je :) bye :)

Liebster Award Part 3


Hai.Harini Liebster Award Part 3 pulak -__-!! Aku ditag oleh  Nuri  

  
The Rules
 1. Mention the person who nominated you with a link to their blog. 2. Answer the 11 questions asked. 3. Nominate 11 other bloggers.4. Create 11 of your own questions for them to answer. 5. Notify your nominate. 
The Questions 
1.What is your full name? 
2.If you were a super hero what powers would you have? Why?
3.Do you like Running Man? Who is your favorite? 
4.What are you afraid of? 
5.What is your favorite social media?
6.What was the last lie you said? 
7.How would you describe yourself? 
8.Do you play any instruments? 
9.Who is your celebrity crush?
10.What/who makes you happy/laugh/smile?
11.Who do you love very much? ^.^ 
The Answer 
1.My name is Nur Zafirah bt Zolkapli 
2.I can fly.Sebelum ni tak pernah terbang -_- 
3.Sorry,Tak minat. 
4.hantu dan sewaktu denganya. 
5.Semestinya twitter :)) 
6.Yang ni memang tak ingat.hahaah :3 
7.Tak tau :/ 
8.tak.. 
9.Luhan..hahha 
10.Friends 
11.Allah,Nabi and family 
Bye ..

Liebster Award Part 2


Soalan ini diberi oleh akk amy.

1.Apakah yang membuatkan anda rasa di hargai ?
2.Apakah ciri- ciri lelaki yang memikat hati anda ?
3.Do you prefer Ariz Lufias or Izzue Islam ? and why ?
4.Apakah pandangan anda tentang "Aimy Razali dan blognya " ?HAHA
5.What do you do if you are given 1 MILLION ?
6.Apakah perkara yang paling menyentuh hati anda ?
7.What is your favourite songs all the time ? Give me three . . 
8.If you are given the opportunity to play a musical instrument,what instrument would you play?
9.If someone broke your heart, what would you do?
10.Beri saya satu babak dari mana-mana filem/drama yang anda ingat  
11.Jika anda ada bela buaya , apakah namanya ? 

My answer 


Bila seseorang tu ckp terima kasih setelah kita tolong dia :)  

Pembersih,cool and comel  


Izzue Islam sbb dia handsome :3  


cantik,sweet je warna pink tu :)) owner dia pulak comel.  


banyak tu,first mestilah nak pegi haji,pastu beli barang yg kita nak. 


Bila seseorang itu memenuhi kehendak kita.  

-bintang hatiku  

-counting stars 
-unconditionally 

 gitar or piano  

menangis sorang2   


scene dalam kelas sambil melihat botol baru ehsan 


Mail:Ehh,shhttt.Dengar,dengar 
Ehsan:Prott //kentut\\ 
Semua org:Ha! apa ni ehsan. 

hahaha,cerita upin dan ipin.

Dasyat tu,bela buaya.Nama dia mungkin BooBoo  

  
Ok akhirnya aku dah jawap semua solan.K bye.Malas nak tag and buat soalan.Ok thanks kepada yang telah menjawab soalan liebster award aku semalam :)

The Liebster Award


Hai.So sekarang ni akk Hana and akk izzaty ada tag aku untuk Liebster Award.Aku sebenarnye malas nak update blog tapi bila dah dapat tau yg aku ditag untuk liebster award ni so aku pon join je lah. 

Rules
  1. Mention the person who nominated you with a link to their blog.
  2. Answer the 11 questions asked.
  3. Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential.
  4. Create 11 of your own questions for them to answer.
  5. Notify your nominate   
Questions from kak Izzaty
If you were famous, what would you be famous for? 
Tak tau.*Blur* 

If one day you live a life like Maria Elena, what would you do?  
tak tau lah nak buat apa..hahaha.Tapi penah la tengok video dia dekat youtube,pergh..kelakar,cantik pulak tu orangnye. 

What is the best thing you could find in my blog? <http://hamsterkentut.blogspot.com/> 
Entry yang kelakar dan ayat2 yg agak pelik.Blog akk pon cantik,doodle lagi lah,cantik meletop!! 

Would you cut your toe for Internet? 
No.Tidak sama sekali,org gila je yg akan buat mcm tu.hahaha

What do you think if you have a computer/laptop/tablet/smartphone without having Internet connection? 
Bosan gila -_- 

Do you think Nepal guys are handsome? xD 
wooo,this question is very challenging me,tak sanggup nak ckp yg dia org hensem.Bagi saya tak.Handsome lagi ayah ai :D

Samson buys 3 erasers for Clara and 2 rulers for Jack. So, how long is Clara's hair? xD 
 This question takde kene mengena dekat ayat atas ni so rasanya rambut dia paras mungkin boleh diukur guna ruler Jack..hahaha

What is the smallest crime you've ever commit? (Ex: Tahu ada kawan meniru waktu exam, tapi buat takdek dan join sekaki) 
 Rasanya ada sesetengah orang penah buat mcm ni.Ambik pencil box waktu kwn tak perasan and nyorokkan dalam beg dia,pastu bila dia tercarik-carik pencil box dia,kita buat muka blur je..haha.

What do you think of a girl who've never been to a cinema?  
 Rasa normal kot bagi saya,sbb ada jugak my friend perempuan yg tak penah pegi :3 

Don't you think I'm crazy? o.O 
takkan la nak jawab ya pulakkan.Kalau akk gila takde akk jadi blogger femes de :)) 

Which question is so hard and stewpid to you?  
Question number 6..huhu
  

Questions from kak Hana 

1. Your comment about One Direction band.  
Suara sedap,lagu pon best2 and masing-masing handsome :) 

2. What animal you would be if you're in Hogward. 
cat maybe or snake..hahaha   

3. Which one do you prefer, Man with clean face or mustache or beard or mustache +  beard? Why? 
 Man with clean face,sbb nampak kemas je and bersih :)

4. What type of children that you would slap right on his/her face. *heartless question sorry*  
Bila dia melawan kita,budak cam tu memang layak dibagi penampar *jahat*,lagi satu budak yg banyak ckp,bila kita suruh dia diam tapi dia tak nak  

5. If you could see the future, what woulf you hope to see yourself doing in 5 years? 
 Be able to achieve success and ambition.

6. Why doesn't McDonald's sell hotdogs?  
erm..soalan ni bagus jugak,sebelum ni tak penah terfikir.Sorry i don't know. 

7. If London Bridge is still standing why is there a song about it falling down?   Soalan pelik,hihi.Tak tau jugak.Pening kepala memikirkan nya
8. What would you do if you could be invisible for one whole day?  
I will take the things that I dream..kira mecuri la tu..hahaha 

9. Do you think you’re attractive? Prove it. 
 Maybe yes. because I like to laugh at the things that are not funny.

10. What would people hear if they could read your mind?  
 They can read my mind? they may be able to read what I think -_-

11. If you could commit any crime and get away with it, what would it be?  
it will be chaotic.*takda kene mengena*
  
Akhirnya aku dah selesai jawab kesemua soalan,sorry english berterabur,english saya tak power walaupon dapat A.sedih kan? --'.Jawab pon pakai bahasa rojak.Rasenya jawapan dekat soalan akk izzaty boleh dikatakan semua bahasa melayu :( .ok now my turn. 

tag

  1. Mazni 
  2. Syafika 
  3. Puteri 
  4. Izzati Amira 
  5. Fairytale 
  6. Miss Kepeng 
  7. Intan  
  8. Niena 
  9. aimi 
  10. Nini 
  11. una  
My Questions 

What is your comment about my blog ? 

What's your favourite slogan ? 

what do you do if you stay at home alone?  

Do you really love your blog? Because?  

Do you  like friends with a boy or girl?  

If your friend hate you,what will you do?  

what do you do if you are bored? 
  
What is your favorite way of wasting time?   

Are you the type of person with lots of friends or just a few close ones? 
  
What was your first big disappointment ? sharing is caring right :) 


Do you have phobias?  

Akhirnya siap jugak,thanks to akk izzaty yg bagi soalan yg membelitkan usus dan soalan akk hana yg membelitkan saraf..heheh ok kejap lagi aku buat new entry :))


CARA MENGATASI MASALAH UNTUK FOLLOW BLOG (GOOGLE FRIEND CONNECT)


Kebelakangan ini , Google Friend Connect sering berlaku masalah untuk follow. Apabila klik butang Follow , ia akan paparkan "We're sorry.... We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later."  
Ok cara nak mengatasi masaalah tu korang boleh rujuk dekat sini